Mleko za skidanje šminke - 200ml

800 din. 400 din.

Model:
Za sve tipove kože
Proizvođač:
Bio Teo Centar

Još uvek nije ocenjen
Napišite komentar

Mleko namenjeno svim tipovima kože. Detaljno otklanja šminku i tragove nečistoće sa lica, vrata i dekoltea. Obogaćeno prirodnim biljnim uljima i ekstraktima, istovremeno doprinosi nezi i očuvanju vitalnosti i svežine kože.

Svakog jutra i večeri, laganim kružnim pokretima, naneti BIO-TEO mleko na kožu, a zatim ga ukloniti pomoću navlaženog tupfera vate. Na ovako očišćenu kožu primeniti odgovarajući BIO-TEO preparat za negu i zaštitu.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!

Loše            Dobro


Dalje

Biljna kozmetika

Koža obavlja niz životno važnih funkcija. Ona predstavlja barijeru koja nas štiti od štetnog zračenja sunca, invazije mikroorganizama i alergena, prima i prenosi informacije iz okoline i emituje naše poruke okruženju. Savremeni način života, zagadjena životna sredina, nepravilna ishrana, nepovoljni klimatski uticaji, česta upotreba alkalnih sapuna, doprinose ubrzanom starenju kože, smanjenju njene otpornosti i funkcionalnosti i gubitku lepog izgleda. Da bismo što duže očuvali čvrstinu, elastičnost i lep izgled kože, neophodno je da je svakodnevno pravilno negujemo i štitimo.

Kontakt

013/2-615-229
064/33-77-890
013/2-615-229
office@bioteo.com

Facebook